Het proces


Het is waarschijnlijk geen verrassing dat je naar je totale marketingstrategie moet kijken als je met je bedrijf online succesvol wilt worden. Daarom heeft Signum Marketing voor jou het
3-stappenplan ontwikkeld, waarin alle elementen van je strategie tot uitdrukking komen. 
Wij zien online marketing als een proces, waarbij je website het hart is van alles wat je doet. Dat proces bestaat uit 3 stappen: Voorbereiden van je website, Bezoekers naar je website trekken en Meten en verbeteren.

Hoe ver ben jij met je online marketing strategie?

Benieuwd of jij de juiste online strategie inzet om jouw doelstellingen te bereiken?
Doe de test en kom erachter!

Test nu!

1. Website voorbereiden

Een bezoeker op je website is nog geen klant. En dat is natuurlijk wel wat je wilt. Het gaat dus om dat jouw bezoekers overgaan tot conversie en veranderen in klanten. Dat vraagt om denkwerk vooraf over je website. De online dirigenten van Signum Marketing zijn er meesters in om te ontdekken hoe je dit voor elkaar krijgt met jouw bedrijf en voor jouw branche. Waardoor jouw site daadwerkelijk geld oplevert.

Bekijk deze stap

2. Bezoekers genereren

Er zijn veel manieren om bezoekers naar je website te krijgen. Signum Marketing kiest de methode die het best past bij jouw marketing strategie. Als Persoonlijk Marketing Partner zijn we verantwoordelijk voor al je online marketing campagnes. Wij verzorgen voor jou dat je mensen naar je website krijgt. Belangrijk om over na te denken als je je realiseert dat er alleen al in Nederland meer dan 8 miljoen websites zijn.

Bekijk deze stap

3. Meten en verbeteren

Je kunt geen succes hebben met online marketing als je niet doorlopend de resultaten meet van wat je gedaan hebt en de uitkomsten verwerkt in je volgende stappen. Optimalisatie. Dat is waar het om gaat. Optimalisatie is iets dat nooit ophoudt: het kan altijd weer beter. De online dirigenten van Signum Marketing helpen jou met het inrichten van je website analytics en het optimaliseren van jouw website.

Bekijk deze stap

1. Website voorbereiden

Een website maken is tegenwoordig niet meer zo ingewikkeld. Dat is in een handomdraai gebeurd. Veel belangrijker is: hoe wordt de website zó gevuld dat de bezoekers klanten worden? Een van de belangrijkste onderdelen van je online marketingstrategie en iets om mee te beginnen. En daar helpen wij je bij. Door websites te ontwikkelen, maar zeker zo belangrijk: via de realisatie van uitgekiende landingspagina’s, leadgeneratie programma’s en videomarketing.


Wij bevelen aan:

  • Responsive website
  • Landingspagina
  • Leadgeneratie
  • Videomarketing

2. Bezoekers genereren

Via een uitgebreid zoekwoordenonderzoek kan Signum Marketing je adviseren op welke zoektermen je je het best kunt richten bij zoekmachines zoals Google. We onderbouwen daarna of je via Google AdWords de meeste kans van slagen hebt (SEA), of via zoekmachine-optimalisatie (SEO), of door een combinatie van beiden. Ook stellen we vast of het goed is om e-mail marketing en social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn te betrekken in je strategie en we zorgen dat het allemaal voor je ingeregeld wordt. In een online marketingplan wordt het allemaal in een logische samenhang gebracht, zodat je geen marketingeuro’s verspilt.


Wij bevelen aan:

  • Zoekmachine optimalisatie (SEO)
  • Google Adwords (SEA)
  • E-mail marketing
  • Social media

3. Meten en verbeteren

Samen stellen we op regelmatige basis vast wat de resultaten zijn van de uitgevoerde online marketing activiteiten. Aan de hand van de uitkomsten worden de vervolgstappen bepaald. Zo leren we samen steeds beter jouw websitebezoeker, je potentiële klant en je klant kennen en werken we gericht aan het optimaliseren van je marketinginspanningen. Dat is het mooie van online marketing: alles is meetbaar!


Wij bevelen aan:

  • Website analytics
  • Conversie-optimalisatie

Online succesvol worden?

Een online marketing strategie geeft alle antwoorden op jouw vragen over hoe jij online klanten kunt bereiken. Bestel je online marketing plan, waarin wij alle bovengenoemde stappen terug laten komen. Online succes is slechts enkele clicks van je verwijderd!