Branches

Wij geloven dat je als online marketing bureau met 1-0 achter staat
als je geen voorkennis hebt van de branche waar je opdrachtgever actief in is.

Onze branches

Onze gedreven online marketing specialisten hebben veel ervaring in verschillende branches. Wij werken voor diverse klanten, zowel grote bedrijven als kleinere bedrijven, in de agrarische-, senioren- en installatiebranche. Door de verschillende achtergronden van onze online marketingspecialisten, weten wij als geen ander wat er speelt in deze branches en zijn wij in staat om op strategisch niveau met onze klanten mee te denken.

InstallatieMarketeers

De installatiebranche is sterk aan het veranderen en wij weten hoe we daar het beste op in kunnen spelen. Ook in deze branche speelt het internet een steeds belangrijkere rol. InstallatieMarketeers spreekt de taal van de doelgroep.

SeniorenMarketeers

Wie denkt dat senioren tegenwoordig weinig online actief zijn, heeft het mis. De meeste senioren zijn net zo vaak en lang online te vinden als alle andere Nederlanders. SeniorenMarketeers weet als geen ander hoe deze doelgroep online te bereiken is.

AgriMarketeers

De laatste jaren is ook het internet een steeds belangrijkere en dominante rol gaan spelen in de agrarische sector. Dat blijkt uit het sterk toegenomen bedrijfsmatig gebruik van het internet. AgriMarketeers helpt om boeren en tuinders te bereiken.

Laat Signum Marketing je helpen
als marketing partner

Bekijk wat wij doen  —
en kies wat past in jouw situatie.