Wij zorgen dat een

kiest voor jouw bedrijf

Wij helpen je als marketing partner in de senioren branche met:

Digital transformation

Van offline naar online succesvol zijn met jouw bedrijf

Leer meer

Kansen in de doelgroep senioren

De groep senioren groeit hard. Heel hard. Nederland telde begin 2017 al 3 miljoen 65-plussers. Volgens ramingen van het CBS zal dit in 2040 gestegen zijn tot maar liefst 4,7 miljoen 65-plussers. Meer dan een kwart van de Nederlandse bevolking. Met een overheid die zich steeds verder terugtrekt, komen er daarmee steeds meer nieuwe kansen voor commerciële bedrijven om mensen te helpen om langer en beter zelfstandig te leven en te wonen. Hoe speel jij in op de kansen in de seniorenmarkt?

Online én offline

Het aanspreken van senioren is niet eenvoudig. Niemand wil oud zijn, maar iedereen wil oud worden. Dat betekent dat het ook online van belang is om de juiste toon te vinden. En: om een online identiteit neer te zetten die betrouwbaarheid uitstraalt. Want dat vinden senioren belangrijk. Vaak zelfs belangrijker dan prijs. En: senioren kiezen voor kwaliteit en authenticiteit. Ook dat is iets om rekening mee te houden, met een juiste mix van online én offline media. Want ook dat is belangrijk om deze groep te bereiken met senioren marketing.

Onze klanten genieten
van onze
oplossingen

Meer leads, meer klanten, betere websites die beter gevonden worden met onze marketing partnerships.

Een betrouwbare marketing partner

Wij helpen je met moeilijke marketingvraagstukken, strategische keuzes en totale marketingoplossingen van A to Z. Dit allemaal dankzij onze jarenlange ervaring in de seniorenbranche bij onder andere deze bedrijven:

De enige specialist

SeniorenMarketeers is één van de merken van Signum Marketing. Gespecialiseerd in seniorenmarketing, voor bedrijven die zich richten op de doelgroep senioren. Wie denkt dat senioren weinig online actief zijn, heeft het mis. In de seniorenmarkt zijn de meeste van hen zijn net zo vaak en lang online te vinden als alle andere Nederlanders. Daarnaast is er een grote groep kinderen van senioren die hun ouders helpen met het online verzamelen van informatie bij het nemen van belangrijke aankoopbeslissingen.

Laat Signum Marketing je helpen
als marketing partner

Bekijk wat wij doen  —
en kies wat past in jouw situatie.

Plan een gesprek in op jouw locatie

Heb jij een online marketing vraagstuk voor jouw bedrijf binnen de seniorenbranche?

We bespreken graag de mogelijkheden in een vrijblijvend adviesgesprek. Je ontvangt inzicht in persoonlijke online marketing oplossingen passend bij jouw vragen.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.