Online marketing is geen wetenschap

Toch moet je er best heel wat vanaf weten om te voorkomen dat het weinig of niets oplevert, terwijl je er wél je goede geld in steekt. Een website, emailmarketing, SEO, SEA, Videomarketing, Social Media Marketing en ga zo maar door: er liggen vele tientallen online mogelijkheden en kansen. Het risico dat je de verkeerde keuzes maakt, die je als bedrijf of organisatie niet dichter bij je doelen brengen, is niet uit te vlakken.

De Signum Marketing Methode

Een geheel eigen visie op het vak, waarbij wij samen met jou uitvinden voor jouw bedrijf of organisatie wat jouw unieke (online) identiteit is en welke (online)marketingaanpak daar het beste bij past. We stellen vast welke samenhangende en logische combinatie van middelen aansluit bij jouw doelen en we regisseren de specialisten die de uitvoering regelen. Wij spreken hun taal en we weten waar we op moeten letten. Zodat jij altijd de allerbeste oplossing krijgt en maar één aanspreekpunt hebt, voor al die specialisten die nodig zijn om van je (online) strategie een succes te maken. Zonder zorgen en op basis van concrete doelstellingen vooraf.

Hoe wij kijken naar online marketing

De Signum Marketing methode: dat is hoe wij kijken naar online marketing, naar jouw rol als klant en naar onze rol als bureau. Wij doen het anders dan de meeste andere bureaus. Omdat we in al die jaren dat we al bezig zijn met online marketing uit ervaring geleerd hebben wat werkt en wat niet werkt en steeds maar bezig blijven met die ene vraag: hoe kunnen we het nóg beter doen. Voor -en vooral ook mét- jou: onze klant.

We helpen je graag verder!

We helpen je graag verder!

Weten of online marketing iets voor jouw bedrijf kan betekenen?
Vraag een vrijblijvend adviesgesprek aan! We beantwoorden graag
alle vragen die je hebt en helpen je graag verder om online succes
te behalen met jouw bedrijf.