Online marketing bureau

Professionele marketing gebaseerd op een eigenzinnige visie

Online marketing is geen wetenschap

Toch moet je er best heel wat vanaf weten om te voorkomen dat het weinig of niets oplevert, terwijl je er wél je goede geld in steekt. Een website, emailmarketing, SEO, SEA, Videomarketing, Social Media Marketing en ga zo maar door: er liggen vele tientallen online mogelijkheden en kansen. Het risico dat je de verkeerde keuzes maakt, die je als bedrijf of organisatie niet dichter bij je doelen brengen, is niet uit te vlakken.

Signum Marketing Methode

Een geheel eigen visie op het vak, waarbij wij samen met jou uitvinden voor jouw bedrijf of organisatie wat jouw unieke (online) identiteit is en welke (online)marketingaanpak daar het beste bij past. We stellen vast welke samenhangende en logische combinatie van middelen aansluit bij jouw doelen en we regisseren de specialisten die de uitvoering regelen. Wij spreken hun taal en we weten waar we op moeten letten. Zodat jij altijd de allerbeste oplossing krijgt en maar één aanspreekpunt hebt, voor al die specialisten die nodig zijn om van je (online) strategie een succes te maken. Zonder zorgen en op basis van concrete doelstellingen vooraf.

Hoe wij kijken naar online marketing

De Signum Marketing methode: dat is hoe wij kijken naar online marketing, naar jouw rol als klant en naar onze rol als bureau.

Wij doen het anders dan de meeste andere bureaus. Omdat we in al die jaren dat we al bezig zijn met online marketing uit ervaring geleerd hebben wat werkt en wat niet werkt en steeds maar bezig blijven met die ene vraag: hoe kunnen we het nóg beter doen. Voor -en vooral ook mét- jou: onze klant.

Plan een presentatie in
op jouw locatie

De eerste stap in betere online marketing

Plan een presentatie in
op jouw locatie

De eerste stap in betere online marketing

Waarom wij de perfecte marketingpartner zijn voor betere online marketing?

”De wereld verandert razendsnel. Wij zien het als onze uitdaging om steeds te leren wat de belangrijkste digitale ontwikkelingen zijn en deze direct door te vertalen naar passende oplossingen voor onze klant. Dag in dag uit, iedere dag opnieuw. Zodat onze klant bezig kan zijn met datgene waar hij zelf goed in is.“

Arie van Loopik
Ondernemer | Strateeg bij Signum Marketing


Arie helpt je met het benutten van kansen die het nieuwe online tijdperk met zich meebrengt. Als adviseur, strateeg, coach en collega-ondernemer. Neem contact op met Arie

Aan Signum Marketing hebben we een goede sparringpartner voor online marketing thema’s. De combinatie van online expertise en agrarische affiniteit is voor ons heel waardevol. Signum Marketing denkt met ons mee en voert onze plannen snel en goed uit.

BASF Nederland
Arianne Sipman, Marketing Services

Plan een presentatie in op jouw locatie

Aansluitend wisselen we van gedachten over de vraag wat online marketing betekent voor jouw bedrijf en hoe wij jou daar bij kunnen helpen!