Over Signum Marketing

Naast dat we graag tafelvoetballen…

De meeste ‘collega’ bureaus in onze branche zijn druk met het aan de man brengen van online marketingmiddelen.

Ze verkopen websites, ze organiseren AdWords campagnes, ze maken content, ze regelen je e-mailmarketing of je SEO etc. Uiteindelijk draait het daar natuurlijk allemaal niet om. De échte vraag is natuurlijk: welke strategie zet je in en welke combinatie van online middelen past daar dan het best bij?

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je een goede online marketing consultant in de arm neemt. Iemand die alle middelen voor jou op elkaar afstemt en regisseert. Want dat is nog niet zo eenvoudig.

Luister eerst naar de vragen!

Wij geloven dat je er bij de inzet van online marketing niet mee bezig moet zijn om jouw idee, merk, product, bedrijf of organisatie online te ‘verkopen’ alsof het een pak waspoeder is. Iemand die online zoekt, heeft in de eerste plaats een vraag. En soms zelfs meer dan één. Daar begin je mee, zelfs voor je met je strategie aan de slag gaat. En dat is dus de basis van iedere succesvolle online marketing aanpak.

Onze beste online marketing consultants helpen jou om de online vragen van jouw klant in beeld te krijgen. Google registreert alle zoekvragen die jouw doelgroep intypt en dat levert een schat aan informatie op die zicht geven op alle vragen van jouw klant. Belangrijk dus om daarbij aan te sluiten: eerst luisteren, dan pas online aan de slag gaan. Met de vragen van jouw klant in het achterhoofd.

Zet in en houd vol!

Het neerzetten van een online marketingstrategie is geen eenmalige activiteit.

Online succes behalen betekent dat je doorlopend bezig moet zijn om te testen, te meten, te leren en bij te sturen. Telkens weer opnieuw. Op basis van je online klantvraag en je strategie. Doe je dat niet, dan verspil je marketingeuro’s.
Dat zal niet de bedoeling zijn. …Toch?

Signum Marketing

Dit is waar wij voor staan

Online uitvinders

Wij vinden voor je uit hoe je het online en offline succesvol in de markt kunt zetten. Door samen te werken krijg je het beste resultaat. Daarbij werken wij informeel, toegankelijk en persoonlijk. Maar: je mag zeker verwachten dat we ons werk professioneel doen. We leggen de lat hoog voor onszelf.

Voorkennis

Wij geloven dat je als (online) marketingbureau met 1-0 achter staat als je geen voorkennis hebt van de branche waar je opdrachtgever actief in is. Daarom focussen wij op een beperkt aantal branches: bouwen en wonen, de installatiebranche, de agrarische sector en de seniorenmarkt. Zowel B2B als B2C.

Perfecte uitvoering

Wij zijn ervan overtuigd dat we jou als klant niet het allerbeste en meest objectieve advies kunnen geven als we als (online) marketingbureau zelf alle specialisten op de loonlijst zouden hebben staan. Daarvoor is de diversiteit in de online marketingmiddelen veel te groot en is de kennis die nodig is voor een perfecte uitvoering té veelomvattend.

Je eigen regisseur

Wij adviseren jou op maat over een passende kwalitatieve en samenhangende combinatie van online marketingmiddelen. Vervolgens regisseren wij de inzet van de allerbeste externe specialisten, die alle kennis in huis hebben van de specifieke online marketingmiddelen die voor jou van belang zijn.

Voorop lopen

Het (online) marketingvak is nog steeds heel sterk in ontwikkeling. Vrijwel dagelijks dienen zich nieuwe zaken aan die relevant zijn. Wij beschouwen het als onze opdracht om voorop te lopen in het opdoen van kennis en om die kennis te delen met jou als klant.

Hoogst haalbare resultaat

Stel 1 vraag en wij stellen jou 10 vragen terug. Wij zijn erg kritisch, omdat we gaan voor het hoogst haalbare resultaat. Door nooit met het eerste antwoord akkoord te gaan, achterhalen wij de belangrijkste wakkerligpunten van jouw bedrijf. Zo bepalen we welke online strategie het beste bij jou past.