Partners

Zie hieronder de partnerships van Signum Marketing

BRIXCRM
Franke
IPMA
Der Brabander
Stedupro
Microcar
Intersko
KBO-Brabant
Varkens.nl
Kanters
BASF
Repair Care
MAX Welzijnswinkel
SolarToday
OK Gas
Financieringsgilde
Roodbont
ELBO Technology
mijnBrom
4PET
Antislipstrip.nl
EURO INDEX
Pelletketel.nl
123matrasadvies.nl
Schilt
Systemair
TROX Technik

Signum Marketing

Dit is waar wij voor staan

Online uitvinders

Wij vinden voor je uit hoe je het online en offline succesvol in de markt kunt zetten. Door samen te werken krijg je het beste resultaat. Daarbij werken wij informeel, toegankelijk en persoonlijk. Maar: je mag zeker verwachten dat we ons werk professioneel doen. We leggen de lat hoog voor onszelf.

Voorkennis

Wij geloven dat je als (online) marketingbureau met 1-0 achter staat als je geen voorkennis hebt van de branche waar je opdrachtgever actief in is. Daarom focussen wij op een beperkt aantal branches: bouwen en wonen, de installatiebranche, de agrarische sector en de seniorenmarkt. Zowel B2B als B2C.

Perfecte uitvoering

Wij zijn ervan overtuigd dat we jou als klant niet het allerbeste en meest objectieve advies kunnen geven als we als (online) marketingbureau zelf alle specialisten op de loonlijst zouden hebben staan. Daarvoor is de diversiteit in de online marketingmiddelen veel te groot en is de kennis die nodig is voor een perfecte uitvoering té veelomvattend.

Je eigen regisseur

Wij adviseren jou op maat over een passende kwalitatieve en samenhangende combinatie van online marketingmiddelen. Vervolgens regisseren wij de inzet van de allerbeste externe specialisten, die alle kennis in huis hebben van de specifieke online marketingmiddelen die voor jou van belang zijn.

Voorop lopen

Het (online) marketingvak is nog steeds heel sterk in ontwikkeling. Vrijwel dagelijks dienen zich nieuwe zaken aan die relevant zijn. Wij beschouwen het als onze opdracht om voorop te lopen in het opdoen van kennis en om die kennis te delen met jou als klant.

Hoogst haalbare resultaat

Stel 1 vraag en wij stellen jou 10 vragen terug. Wij zijn erg kritisch, omdat we gaan voor het hoogst haalbare resultaat. Door nooit met het eerste antwoord akkoord te gaan, achterhalen wij de belangrijkste wakkerligpunten van jouw bedrijf. Zo bepalen we welke online strategie het beste bij jou past.