Op zoek naar een online marketing consultant?

De meeste ‘collega’ bureaus in onze branche zijn druk met het aan de man brengen van online marketing middelen. Ze verkopen websites, ze organiseren AdWords campagnes, ze maken content, ze regelen je e-mailmarketing of je SEO etc. Uiteindelijk draait het daar natuurlijk allemaal niet om. De échte vraag is natuurlijk: welke strategie zet je in en welke combinatie van online middelen past daar dan het best bij?

Daarnaast is het natuurlijk belangrijk dat je een goede online marketing consultant in de arm neemt. Iemand die alle middelen voor jou op elkaar afstemt en regisseert. Want dat is nog niet zo eenvoudig.

Benieuwd welke strategie het best bij jou past?

Luister eerst naar de vragen!

Wij geloven dat je er bij de inzet van online marketing niet mee bezig moet zijn om jouw idee, merk, product, bedrijf of organisatie online te ‘verkopen’ alsof het een pak waspoeder is. Iemand die online zoekt, heeft in de eerste plaats een vraag. En soms zelfs meer dan één. Daar begin je mee, zelfs voor je met je strategie aan de slag gaat. En dat is dus de basis van iedere succesvolle online marketing aanpak.

Onze beste online marketing consultants helpen jou om de online vragen van jouw klant in beeld te krijgen. Google registreert alle zoekvragen die jouw doelgroep intypt en dat levert een schat aan informatie op die zicht geven op alle vragen van jouw klant. Belangrijk dus om daarbij aan te sluiten: eerst luisteren, dan pas online aan de slag gaan. Met de vragen van jouw klant in het achterhoofd.

Zet in en houd vol!

Het neerzetten van een online marketingstrategie is geen eenmalige activiteit. Online succes behalen betekent dat je doorlopend bezig moet zijn om te testen, te meten, te leren en bij te sturen. Telkens weer opnieuw. Op basis van je online klantvraag en je strategie. Doe je dat niet, dan verspil je marketingeuro’s. Dat zal niet de bedoeling zijn. ...Toch?

Om jou zo goed mogelijk te helpen met het neerzetten van jouw online strategie is het van belang dat je weet hoe ver je bent. Onze online marketing consultants hebben daarvoor een test ontwikkeld.

Test jouw online strategie!

Benieuwd of jij voldoende luistert naar de online vragen van je klant en of jij de juiste online strategie hanteert?
Doe de test en kom erachter!