AdWords uitbesteden?

Wij sluiten AdWords campagnes beter aan bij de zoekvraag van jouw klant, waardoor je betere resultaten boekt

De meeste AdWords campagnes werken niet

Leveren jouw AdWords campagnes te weinig resultaat op? Weet je waar dit aan ligt? Zijn het de zoekwoorden? Is het de landingspagina? Is het de call-to-action? Of misschien toch die niet zo originele advertentieteksten in Google AdWords? Probeer je het aantal kliks te verhogen naar je site, maar hebben aanpassingen aan je campagnes weinig effect?

9 van de 10 keer kan het beter. Veel beter.

Bedrijven die AdWords uitbesteden, halen vaak niet het onderste uit de kan

Te vaak komt het voor dat de verkeerde zoekwoorden ingesteld staan, landingspagina’s niet matchen met advertenties, de bezoeker niet of onvoldoende aangezet wordt tot actie etcetera.

Wij sluiten AdWords beter aan bij de zoekvraag van jouw klant

Signum Marketing ontwikkelt, beheert en optimaliseert AdWords campagnes op basis van kennis van jouw doelgroep

Signum Marketing bepaalt op basis van kennis over jouw doelgroep de juiste aanpak voor jouw AdWords campagnes. Door middel van Google’s data over zoekgedrag van jouw doelgroep, beslissen we samen wat de juiste zoekwoorden zijn om op te adverteren. Met deze kennis ontwikkelen wij kwalitatieve AdWords campagnes, die leiden tot méér kliks en méér conversies. Goed scorende landingspagina’s met opvallende call-to-actions maken het succes van je campagnes compleet.

Download ons 4-stappenplan

Samen online kansen ontdekken!

Download

AdWords stappenplan

of check jouw mogelijkheden

Download ons 4-stappenplan

Samen online kansen ontdekken!

Download

AdWords stappenplan

of check jouw mogelijkheden

AdWords uitbesteden: waarom wij de perfecte marketingpartner daarvoor zijn

“Wij geloven dat het onmogelijk is om als online bureau succesvolle AdWords campagnes voor jou te realiseren, zonder dat jij daar als expert over jouw klant en jouw markt inhoudelijk nauw bij betrokken bent. Wij zien onszelf dan ook als jouw marketingpartner om jouw doelen te realiseren. Het draait ten slotte uiteindelijk om de meest optimale combinatie van kennis. Jij weet wat jouw klant nodig heeft; wij maken het hem met onze marketingexpertise duidelijk.”

Danny Vermeulen
Online Marketeer bij Signum Marketing


Danny helpt je met het inregelen en optimaliseren van je AdWords campagnes. Neem contact op met Danny

Wat de samenwerking met Signum Marketing heel prettig maakt is de praktische insteek. Ze zeggen niet alleen dat ze meedenken, ze doen dit ook echt en komen met hele praktische oplossingen.

Systemair
Bianca Luigjes, Marketing Manager

Marketing Adviseur
Rien van Wolfswinkel:

“Er wordt veel marketingbudget verspild door verkeerd ingeregelde AdWords campagnes. Bedrijven die klant zijn bij ons, geven ons regelmatig terug dat ze door ons betere resultaten boeken met AdWords, tegen lagere kosten.”


Rien adviseert jou welke keuzes je moet maken door grondig te inventariseren waar je op dit moment staat en waar je naar toe wilt. Neem contact op met Rien.

Plan een gesprek in op jouw locatie

AdWords uitbesteden? Neem contact op, zodat wij jou daarmee kunnen helpen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.