Content marketing

Goede teksten: de basis van online vindbaarheid

Geen zin of tijd om online content te maken? Of weet je gewoon niet hoe je dat aanpakt?

Zie je ook zo op tegen het schrijven van teksten voor je website? Of heb je geen benul wat je moet doen om ervoor te zorgen dat je webteksten bijdragen aan het vinden van meer klanten? Wil je iets met video’s doen op je website, maar weet je niet hoe je dit goed aan moet pakken? Dan ben je niet de enige!

Content maken is eenvoudig; effectieve content maken is daarentegen echt een vak.

Neem je niet de tijd en moeite om online kennis te delen door content te maken, dan gaat je klant direct op zoek naar een antwoord op zijn zoekvraag via andere websites. Sites van concurrenten die hun kennis wél omzetten in online teksten, beelden en video’s om contact te maken met klanten.

Heb je te weinig verstand van content marketing om er serieus mee aan de gang te gaan? Dan is content maken zonde van je tijd.

Wij maken je bedrijf beter vindbaar in Google met relevante content

Signum Marketing ontwikkelt en produceert content die aansluit bij jouw beoogde klant

Signum Marketing ontwikkelt webteksten, beeldmateriaal, video’s en andere vormen van content, die aansluiten bij de online zoekvragen van jouw klanten. Altijd gebaseerd op een vooraf ontwikkelde gedegen contentstrategie, die bewerkstelligt dat de juiste contentonderwerpen op de juiste wijze en op het juiste moment worden gedeeld met jouw doelgroep.

Gesprek op locatie

Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen

Gesprek op locatie

Bekijk wat wij voor je kunnen betekenen

Waarom wij de perfecte marketingpartner zijn voor jouw content marketing?

“Onze marketeers weten precies waar jouw doelgroep behoefte aan heeft. Bij de productie van teksten, beelden en video’s gaan zij inhoudelijk in op het vraagstuk dat jouw doelgroep ervaart. Ze benoemen de consequenties van het vraagstuk en benadrukken dat de juiste oplossingen te vinden zijn bij jouw bedrijf.”

Shanice Roosje
Marketing Coördinator bij Signum Marketing


Shanice is de spin in het web voor onze marketeers. Ze zorgt dat jij precies krijgt wat je had verwacht… of misschien zelfs nog wel ietsje meer. Neem contact op met Shanice

Aan Signum Marketing hebben we een goede sparringpartner voor online marketing thema’s. De combinatie van online expertise en agrarische affiniteit is voor ons heel waardevol. Signum Marketing denkt met ons mee en voert onze plannen snel en goed uit.

BASF Nederland
Arianne Sipman, Marketing Services

Ondernemer | Strateeg
Arie van Loopik:

“Het produceren van online teksten, beelden en video’s is één van de grootste uitdagingen voor elke marketeer. Het ontbreekt vaak aan tijd en prioriteit. Daarnaast zit de kennis die jij wilt delen meestal in de ‘hoofden’ van collega’s. Onze marketeers helpen dagelijks bedrijven met de productie van relevante content.”


Arie adviseert jou welke keuzes je moet maken door grondig te inventariseren waar je op dit moment staat en waar je naar toe wilt. Neem contact op met Arie.

Plan een gesprek in op jouw locatie

Dan wisselen we van gedachten over de vraag wat content marketing betekent voor jouw bedrijf en hoe wij jou daarmee kunnen helpen!