Online marketing strategie

Het proces

Stapsgewijs naar de beste online marketing strategie

Wij zien online marketing als een proces, waarbij je website het hart is van alles wat je doet.

Dat proces bestaat uit het voorbereiden van je website, bezoekers naar je website trekken en meten & verbeteren.

Een bezoeker op je website is nog geen klant.

En dat is natuurlijk wel wat je wilt. Het gaat er dus om dat jouw bezoekers overgaan tot conversie en veranderen in klanten. Dat vraagt om denkwerk vooraf over je website. De marketeers van Signum Marketing zijn er meesters in om te ontdekken hoe je dit voor elkaar krijgt met jouw bedrijf en voor jouw branche. Waardoor jouw site daadwerkelijk resultaat oplevert.

Een website maken is tegenwoordig niet meer zo ingewikkeld.

Dat is in een handomdraai gebeurd. Veel belangrijker is: hoe wordt de website zó gevuld dat de bezoekers klanten worden? Een van de belangrijkste onderdelen van je online marketingstrategie en iets om mee te beginnen. En daar helpen wij je bij. Door websites te ontwikkelen, maar zeker zo belangrijk: via de realisatie van uitgekiende landingspagina’s, leadgeneratie programma’s en marketingcampagnes.

Er zijn veel manieren om bezoekers naar je website te krijgen.

Signum Marketing kiest de methode die het best past bij jouw marketing strategie. Als Persoonlijk Marketing Partner zijn we verantwoordelijk voor al je online marketing campagnes. Wij verzorgen voor jou dat je mensen naar je website krijgt. Belangrijk om over na te denken als je je realiseert dat er alleen al in Nederland meer dan 8 miljoen websites zijn.

Een uitgebreid zoekwoorden-onderzoek helpt je verder.

Via een uitgebreid zoekwoordenonderzoek kan Signum Marketing je adviseren op welke zoektermen je je het best kunt richten bij zoekmachines zoals Google. We onderbouwen daarna of je via Google AdWords de meeste kans van slagen hebt (SEA), of via zoekmachine-optimalisatie (SEO), of door een combinatie van beiden. Ook stellen we vast of het goed is om e-mail marketing en social media zoals Facebook, Twitter en LinkedIn te betrekken in je strategie en we zorgen dat het allemaal voor je ingeregeld wordt. In een online marketingplan wordt het allemaal in een logische samenhang gebracht, zodat je geen marketingeuro’s verspilt.

Doorlopend je resultaten meten en verbeteren.

Je kunt geen succes hebben met online marketing als je niet doorlopend de resultaten meet van wat je gedaan hebt en de uitkomsten verwerkt in je volgende stappen. Optimalisatie. Dat is waar het om gaat. Optimalisatie is iets dat nooit ophoudt: het kan altijd weer beter. De marketeers van Signum Marketing helpen jou met het inrichten van je website analytics en het optimaliseren van jouw website.

Leer je websitebezoeker steeds beter kennen.

Samen stellen we op regelmatige basis vast wat de resultaten zijn van de uitgevoerde online marketing activiteiten. Aan de hand van de uitkomsten worden de vervolgstappen bepaald. Zo leren we samen steeds beter jouw websitebezoeker, je potentiële klant en je klant kennen en werken we gericht aan het optimaliseren van je marketinginspanningen. Dat is het mooie van online marketing: alles is meetbaar!

Een online marketing strategie

De beste beginstap in online marketing

Een online marketing strategie

De beste beginstap in online marketing

Plan een gesprek in op jouw locatie

Dan wisselen we van gedachten over de vraag wat een online marketing strategie betekent voor jouw bedrijf en hoe wij jou daarmee kunnen helpen!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.